Tag Archives: Bookmarks

rangkaian sosial wakoopa

Wakoopa adalah sebuah rangkaian sosial yang membantu kita menemukan perisian2, permainan dan aplikasi web di pasaran. Dengan pemasangan wakoopa traker di desktop korang dengan secara automatik membuat profil perisian talian kita bahawa kita sudah boleh berkongsi dengan rakan2 lain seluruh dunia, juga melalui widget. Wakoopa membuat kita sentiasa membawa yang terkini tentang apa kenalan kita… Read More »

facebook oh facebook

Sebut je pasal facebook rata-rata ramai dah register… aku pasti korang yang datang lawat blog aku ni pun dah ada account facebook ni. Bagi yang belum ada daftar-daftar la cepat… Pasal apa? Yang paling bestnya dengan facebook ni jumpa lagi kekawan lama, since sejak zaman tadika pun boleh jumpa.Cari je kat search facebook tu… Tapi… Read More »

Bookmarks

Pagi yang hening ni aku nak buat story pasal : Bookmarks (penanda buku) atau di kenali juga sebagai bookmarking yang kini telah digunakan didalam perhubungan internet, Ia adalah satu kumpulan link yang dapat menghubungkan beberapa sub dalam Satu web atau blog. Biasa digunakan sebagai pengumpul link web atau blog yang diminati. Bagi aku dengan adanya… Read More »