Wordless Thursday: success

By | April 4, 2013

Today’s Wordless Thursday focuses on success.
sukses

Category: Business Interesting Facts Mindset Tags: , ,

About hazlan

Blog ini ditulis kebanyakannya adalah perkongsian berkenaan Teknologi Maklumat, Networking, Software, Hardware, Web Development, Graphic Designer, Programming, Kreativiti, Motivasi dan Inovasi. Biasanya aku praktikkannya dahulu baru aku publishkan di sini untuk perkongsian. Janganlah segan silu atau teragak – agak untuk mengeluarkan apa sahaja pendapat, buah fikiran dan idea masing2. Terima kasih banyak2 atas segala keperihatinan dan sokongan selama ini.

21 thoughts on “Wordless Thursday: success

  1. wazy

    mendalam makna gamabar ni kan bro,untuk mencapai kejayaan ramai yang lihat jalan yang kita tuju tu tegak je,tetapi pada hakikatnya bersimpang-siur

    Reply
    1. hazlan Post author

      betul2… bukan senang nak berjaya… setiap perjalanan pasti ada pelbagai halangan…

      Reply
    1. hazlan Post author

      yang dah berjaya kalau nak tumbang cukup senang…

      Reply
    1. hazlan Post author

      betul tu bro… jalan yang berliku perlu diharungi

      Reply
    1. hazlan Post author

      harap2 semua rakan2 blogger tak pernah akan patah semangat…

      Reply
    1. hazlan Post author

      apa pun diri sendiri kena pandai susun atur apa yang sedang dilakukan…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *