percuma grafik, script dan multimedia (Dec)

By | December 5, 2010

Terbaru dari kumpulan Envato penyedia grafik, script dan multimedia menyediakan tawaran percuma pada bulan December 2010. Bermakna tawaran pada bulan November 2010 yang lalu telah pun berakhir.

1. Themeforest: robust 5

Preview & Download

2. Activeden: three cristmas mini card

Preview & Download

3. Audiojungle: cosmic illusion

Preview & Download

4. Videohive: rainbow reveal

Preview & Download

5. Graphicriver: colorful texture pack

Preview & Download

6. 3docean: delicious donuts model

Preview & Download

7. Codecanyon: simple php contact form

Preview & Download

8. Marketplace: create a big air event poster

Preview & Download

16 thoughts on “percuma grafik, script dan multimedia (Dec)

    1. hazlan Post author

      benda dah siap pun… tinggal ambik dan pandai2lah nak letak kat mana ataupun tukarkan ke file jenis lain…. eh!aku faham ke soalan suri ni.. ke suri nak ambik donat tu buat makan… ? hahahah confuse

      Reply
    1. hazlan Post author

      aku dah pun download… dan tengah menggodek nak letakkan kat site page client punya (baru nak buat)… godek2 bro… tambah2 ler aper yang patut…

      Reply
    1. hazlan Post author

      kalau dah derang keje fulltime tu idea memang tak leh nak terpikir… sambar bro jangan tak sambar

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *