Jawatan kosong terkini

By | November 27, 2010

Jawatan Kosong (swasta) ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berminat dan mempunyai kelulusan atau pengalaman kerja adalah digalakkan. Graduan baru dan graduan menganggur juga digalakkan memohon, juga dengan syarat mempunyai kelulusan yang bersesuaian. Kerja ini bukanlah kat tempat aku tapi antara salah satu client, company tempat aku kerja.

1. Programmer
Kelayakan :

  • Diploma Sains Komputer, IT dan yang berkaitan.
  • Pengatahuan dalam PHP, MySQL, Linux, HTML, Javascript, CSS, .NET, MSSQL, Java dan lain2 adalah satu kelebihan.
  • Lain2 tugasan adalah berkaitan pembinaan laman web dan sistem database.
  • Bersedia bekerja di kawasan Puchong, Selangor.
  • Warga negara Malaysia.
  • Kerja Sepenuh masa.
  • Fresh graduates adalah digalakkan.

2. Multimedia Designer
Kelayakan:

  • Sama seperti diatas.
  • Kelebihan diperlukan adalah dapat memperbaiki, mengemaskini dan mencantikkan antara muka web berasaskan web 2.0 dan keatas.
  • Kelebihan kepada pereka grafik yang mahir, walaupun tidak mempunyai kebolehan yang tinggi dalam bidang programming.
  • Lain-lain tugas adalah berkaitan dengan pembinaan laman web.

Keseluruhan skop kerja:

  • Persekitaran dan permukaan kerja adalah berasaskan database dan web.
  • Mengemaskinikan data dan lain2.
  • Membantu dan menyeliakan projek yang ditugaskan.
  • Sentiasa komited dan berkomitmen dengan kerja juga tugasan yang diberikan.
  • Kemahiran dan berkeupayaan menyelesaikan masalah dalam tugasan adalah satu kelebihan.

3. Freelancer

  • Bagi kesemua ciri2 kelayakan yang tersenarai ada di atas.
  • Sila berikan senarai harga yang berkaitan.

Untuk memohon jawatan dan peluang ini, sila emailkan surat memohon jawatan, senarai harga bagi freelancer(English/Malay) dan resume : Hantar Di sini

Di harap panjang2kanlah info ini…. setakat ini belum ada tarikh tutup… jika kesemua jawatan sudah diisi akan di beritahu di sini kemudian. Tangga gaji dan kelulusan adalah di atas budi bicara mereka… harap maklum.

37 thoughts on “Jawatan kosong terkini

    1. hazlan Post author

      huhuhu… zik bolehlah send kotesen… memang tengah sangat memerlukan ni…

      Reply
  1. AyieBlog

    Assalamualaikum,wa baik punya job my future,hehehe masalah tengah sambung belajar dan terima offer dari kolej.. :(.

    Reply
    1. hazlan Post author

      kalau ada masa wat freelancer je ayie… huhuhuhu kalau berminat la…

      Reply
      1. Ayieblog

        insyallah offer 2 akan dipikir-pikirkan takut tak termampu sekarang banyak kerja sambil blogwalking sambil siap job :).

        Reply
        1. hazlan Post author

          huhuhu… jangan memaksa diri sekiranya tak termampu… huhuuhu

          Reply
    1. hazlan Post author

      kalau berkesempatan buat freelancer pun ok gak… tapi ikut kemampuan diri jugak kan… kang terkejar2 masalah lain pulak timbul…

      Reply
  2. diden

    ak buat freelancer, anytime work hehe… bru hbis stdy.. tp hjung taun ni igt nk smbung blja.. skang ni cuti la seblan lbih.
    sekarang ni tgah design web favio.com dan 1 blog lain.

    Reply
    1. hazlan Post author

      wah masing2 semuanya sambung menyambung study ni… bagus2…kalau di izinkan nak jugak aku sambung study ni…

      Reply
    1. hazlan Post author

      boleh try mohon je… gaji tu tak di beritahu pulak… tapi biasanya RM 1.5K keatas…. jangan lupa letak sekali tangga gaji yang dikehendaki…

      Reply
  3. wazy

    wahhh
    menarik jawatan 1-3 tu
    hmm tapi tatau la sesuai ke tak untuk jawatan 1-2
    nanti saya send kat email tu eh bro

    Reply
    1. hazlan Post author

      ok… send je… pihak yang berkenaan yang akan membuat keputusan… aku cuma membantu je…

      Reply
        1. hazlan Post author

          ok roger… aku cuba membantu, yang lain terserah pada yang menilainya.

          Reply
  4. Pingback: Tweets that mention Jawatan kosong terkini -- Topsy.com

  5. botak

    freelance tu..kira mcm part time ke??
    kalau student yg belum habis belajar boleh amek ke job tu??

    Reply
    1. hazlan Post author

      freelance biasanya wat keje secara sendirian dan kat umah je… kira part time jugak tu… terpulanglan juga pada empunya diri, kekadang ada freelancer yang sepenuh masa ambik job 5 atau 6 company sekali gus…

      Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu saja aku nak tambahkan info kot2 ado yang berkenan ke…

      Reply
  6. Nine

    bagus bro buat entri nih…sebab sekarang makin banyak student yang mmg minat IT nih..bukan student jer, yang sudah bekerja pun minat …

    Reply
    1. hazlan Post author

      oh.. jawatan kosong yang di tawarkan buat masa ni cuma dari syarikat2 yang di kendalikan oleh rakan2 sahaja…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *