Tag Archives: Station

percuma grafik, script dan multimedia

Sebelum ini aku pernah memperkenalkan beberapa Envato Team yang menyedia dan menyajikan kepelbagaian projek grafik, multimedia, script dan bermacam2 lagi. Setiap bulan kumpulan envato ini akan menyediakan projek2 mereka untuk di download oleh ahli2nya secara percuma yang kebiasaanya mereka akan menjual pada harga2 yang tertentu kepada bukan ahli. Jadi untuk mendapatkan projek grafik, multimedia dan… Read More »

Kluang Station

Cerita pasal technology selalu sangat pun boring jugak kan. Sabtu ahad lepas aku berkesempatan ke Kluang untuk menghadiri majlis kenduri-kendara sedara mara yang rapat. Jadi hajat dihati nak singgah la kat Kluang station ni, Kluang Rail Cofee yang dah memang terkenal dengan roti bakar dengan kopi “korek“nya. Ingat nak merasa la makanan yang telah disediakan… Read More »