percuma grafik, script dan multimedia Feb 2014

By | February 6, 2014

Dapatkan versi percuma grafik, script dan multimedia Feb 2014 dari kumpulan Envato disediakan hanya untuk bulan Februari 2014 sahaja. Dimana kualitinya telahpun diketahui ramai. Bagi korang yang masih baru, untuk mendapatkannya perlulah mendaftarkan diri dahulu. Pendaftaran adalah percuma. Untuk mendaftar klik mana-mana unit kumpulan Envato dibawah ini, dengan sekali pendaftaran korang boleh muat turun di kesemua unit lokasi. Semoga bermanfaat.

1. Themeforest: ONIX Business & Portfolio Template 

tf_onix-590-300.__large_preview

Preview & Download

2. Codecayon: Responsive Styled Google Maps Generator

cc_generator_preview

Preview & Download

3. Videohive: Smoke Logo Opener 

VH_Preview Image

Preview & Download

4. Audiojungle: Solaris

aj-feb-2014

Preview & Download

5. Graphicriver: Space Background 

gr-feb-2014

Preview & Download

6. Photodune: Dandelion road

pd-feb-2014

Preview & Download

7. 3docean: Low Poly Fishing Game Pack 

3do-feb-2014

Preview & Download

8. Activeden: Valentine’s Day Sculptor Card 

ad-feb-2014

Preview & Download

13 thoughts on “percuma grafik, script dan multimedia Feb 2014

  1. suri

    salam ni grafik untuk belog ke untuk pc aduh…suka ada pancing ikan tu.ingatkan nak juga komen kt fb bro ni tengok dok macing ikan ker 😉

    Reply
    1. hazlan Post author

      hahaha.. tu yang pancing ikan kalau dah download kena bukak dari software yang support .obj (Electronic Geometry Models) file… teringin jugak nak pegi mancing esok nie…

      Reply
    1. hazlan Post author

      biasanya untuk orang2 multimedia lebih memerlukan… contoh orang grafik yang mahukan vector nak buat banting, signboard dan macam2 lagi… sebagai idea grafik mereka… begitu juga dengan yang lain2…

      Reply
    1. hazlan Post author

      sama2 tiap2 bulan ader jer yang free sebenarnya… daftar lagi baik…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *