28 thoughts on “kesan penggunaan facebook – infografik

    1. hazlan Post author

      hahahaha… biasalah kalau dah org luar yang buat carta…

      Reply
  1. Mrs.Ayie

    Begitu details sekali hihi. Nampaknya lingkungan umur 18-25 yang banyak gunakan FB.. setuju dengan On relationship and jealousy tu. Pokok pangkalnya, bukan alat yang salah, tapi manusia yang salah gunakan alat. 😀

    Reply
    1. hazlan Post author

      bagi apa pun kat manusia… ada jer menda jahanam nak dibuatnya… hahahaha

      Reply
    1. hazlan Post author

      bukan laki je pompuan pun cam gitu (ada la member2 aku tu…. korang tak kot) …. hahahaha… cari jodoh agaknya…

      Reply
    1. hazlan Post author

      ada tertulis kat bawah tu (dalam imej)… boleh je nak repost…

      Reply
    1. hazlan Post author

      tu la tu… media elektronik membantu juga dalam hal meluaskan kuasa fb ni..

      Reply
  2. wazy

    Banyak keburukan dari ekbaikan dengan facebook ni
    nak buat juga la entri macam ni nanti

    Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu… aku nak buat sendiri tak la terror…

      Reply
    1. hazlan Post author

      aku pun letak sikit je tu pun cari kawan2 lama lain2 private je…

      Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu.. ada juga yang mencari ruang dan peluang dalam fb ni…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *