percuma grafik, script dan multimedia jan 2011

By | January 5, 2011

Envato Team dengan koleksi grafik, script dan multimedia di beri secara percuma lagi bermula di awal tahun 2011…

1. Themes Forest:  Shudenpok

Preview & Download

2. Activeden: XML Business Team Viewer

Preview & Download

3. Audiojungle: Serenity

Preview & Download

4.Videohive: Verisimilitude Text Logo HD

Preview & Download

5. Graphicriver: New Web Menu

Preview & Download

6. 3docean Glass Material Pack for C4D (22 in 1)

Preview & Download

7. Codecayon: Simple PHP RSVP v1.8

Preview & Download

8. Discover Cutting Edge CSS3 Techniques

Preview & Download

Atau korang boleh dapatkan kesemua koleksi Envato grafik, script dan multimedia untuk januari 2011 di atas secara terus menerus di sini (maaf kalau file2nya agak besar):

p/s: kalau nak download dengan pantas sila guna Internet Download Manager atau Internet Download Accelerator.

27 thoughts on “percuma grafik, script dan multimedia jan 2011

  1. suri

    salam..
    theam yang pic 1 cantik pulak heee..

    macam baru leps cuci dr kedai foto plak 😉

    Reply
    1. hazlan Post author

      salam kembali, cuma format html je tu tapi kalau boleh upah orang jadikan di themes wordpress boleh di buat tu… sebab psd pun disertakan…

      Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu.. gud luck bro… mesti suksess punya tu… amin

      Reply
  2. Affan

    ni second time aku datang untuk kumpul premium items ni. most of them aku download, saja simpan walaupun taktau guna, lagi2 php files. hehe. kalau ada orang nak blh lah bg

    thanks, bulan depan jangan lupa roger lagi 😀

    Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu aku pun rajingak dok mengumpul ni… ada yang kena guna pun tak banyak… yang lain jadi koleksi…. ok bro tak derk hal selagi evanto kasi, insya-Allah aku publish….

      Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhuhu… kalau rezeki tengah melimpah tak derk hal tu…

      Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhuhu… simpan je… manala tau satu hari nanti ada kegunaan…

      Reply
  3. Nine

    Thanks bro Mancai coz berkongsi nih hehe best, graphicriver, activeden ngan themeforest kalo nak ikut semua kena beli..nih leh dapat free..cool2..odw download 🙂

    Reply
    1. hazlan Post author

      kalau nak beli satu2 masak tu.. sama2 bro…. sedut jangan tak sedut

      Reply
  4. MR.Z

    smart graphic text tu.. efek dia memang stail la.. thanks share bro.. akan ku download semua ni.. hehe

    Reply
    1. hazlan Post author

      u r welcome… sedut bro sedut… selagi tengah ado ni.. kalau ada masalah dengan fail nak bukak roger2 erk…

      Reply
  5. zik

    menarik2… simpan elok2… boleh buat koleksi simpanan , eh besar gak failnya tuh… kena malam2 sikit nak download… huhu..

    Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu malam2 sikit, baru memecut mendonlod… simpan jgn tak simpan…

      Reply
    1. hazlan Post author

      tak ada masalah… sama2 terima kasih kerana sudi menyinggah dan mengomen…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *