sesi kena tag lagi

By | May 24, 2010

Wah ader lagi aku terima tag  “Nice Bloggers Award” dari member blog … terlebih dahulu aku mintak maaf banyak2 kalau pasal tag atau award ni memang slow sikit dan lambat nak update lagi pun lambakan kerja yang sentiasa tak putus adalah faktor kekadang terlupa. Sorry banyak2, khas aku tujukan buat blogtukangkata. Apapun aku baru juga terserempak dengan owner blog ni… komen pun baru sekali kot, tetiba jek kena tag olehnya… blogtukangkata ni lebih kepada personal blog dan memacam yang dikongsikan dalam blognya…  alkisah dengan itu aku shortkan story terima kasih bebanyak untuk blogtukangkata yang sudi menge”tag” aku dan aku terima dengan ikhlasnya huhuhu aceh wah…

Kena buat soal jawab gak ke? rasanya perlu ke? orait banyak pulak songeh aku… buat jer laa…

1. 3 orang yang awak sayang?

  • tidak ada istilah ada 3 orang pun yang aku sayang… semua perkara saya sayang.

2. panggilan untuk Si Dia?

  • aper erk?

3. hadiah yang diimpikan dari orang istimewa

  • hadiah huhuhu menungguku di pintu syurga…amin

4. blog mana yang korang suka visit

  • semua blog yang sentiasa dan tersinggah aku mesti komen

5. tag 15 blogger bertuah

  • korang yang baca blog ni… korang buat tag ni nanti aku singgah2 dengan komen2

selamat maju jayaaa….

12 thoughts on “sesi kena tag lagi

    1. hazlan Post author

      tu la tu dah orang kasi ambik je… blinkky nak ke ambik la erk…. jgn tak ambik tau… aku hadiahkan kat ko sama…

      Reply
    1. hazlan Post author

      welcome dan terima kasih… ambik la award ni wazy… untuk semua ni… pasal semua orang blog best2… termasuk blog ko jugak

      Reply
    1. hazlan Post author

      terima kasih… suri ambik jugak erk… sila2

      Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu… amik bro award ni untuk semua… tak derk hal.. semua blogger hebat2 belaka… aku tak memilih sesiapa…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *