blog aku dapat Award

By | March 24, 2010

Salam untuk semua…

Setelah aku menerima award pengomen terbaik oleh saudara Diden, dan di tag oleh aktechpage hari ni pulak saudara Wazy dari wazy[dot]com dengan ikhlasnya menyampaikan award dengan tema Anugerah Terhormat Top Blogger 2010, waduh baru 3 bulan up domain ni dah dapat award biar betul Wazy? Aku mengucapkan berbanyak2 terima kasih dari Wazy kerana menganugerahkan award ini kat aku .

Blog beliau yang banyak bertemakan personal, tecknologi, pelbagai informasi juga selok belok internet dan macam2 lagi yang tak dapat aku nak gambarkan, korang tengok dan lawat sendiri blog beliau korang tau la sendiri… huhuhu

Dengan ini, sukacitanya aku ingin memaklumkan dan menyampaikan  Award ini kat rakan2 lain yang seperjuangan dalam arena blog memblog ni. Mari kita tengok sapa yang dapat…

Anugerah Terhormat Top Blogger 2010, calon-calonnya ialah :-

  1. Shahril Jani
  2. Farez
  3. Blinky
  4. Zik
  5. Zuwairi
  6. Zymazara
  7. Diden
  8. Aktechpage
  9. Lazaac
  10. Faarihin
  11. Mohd Isa
  12. Eri … dan korang semua yang melawat blog ini… korang tetap yang terbaik…!

Syarat-syaratnya mudah je..Tak payah jawab soalan..

Ape yang perlu korang buat ialah :

* Thanks & link to the person that gave you award..
* Past this award onto 12 blogger’s you’ve recently discovered and think are fantastic..
* Contact and let them know they’ve won the award..

42 thoughts on “blog aku dapat Award

  1. Zymazara

    Terima kasih sbb m`anugerahkan aku s`buah anugerah yg dah lama aku tak dpt. Kemaruk anugerah nihhhh….wakakakaka.

    Anyway, thanks a lot ye,Bro.
    You are always the best among the best…

    Take care ye…

    🙂
    .-= Zymazara´s last blog ..Lawak Bangang Kah Ini? =-.

    Reply
    1. hazlan Post author

      u r welcome… ish2 jgn puji lebih2… kembang setaman kang kekekeke

      Reply
  2. zuwairiaiman

    wah abg lan… nama aku pun ade ke? blog aku merepek je rase bnyk lagi yg lagi power, hehehe.. blog kau 3 bln up kan aku tua sebulan je.. hehehe thanks ye makluman ni..
    .-= zuwairiaiman´s last blog ..Funny Car Dilemma =-.

    Reply
    1. hazlan Post author

      hahaha… walaupun tua sebulan entry2 kelakar ko tu buat aku gelak gelihati hahahaha…. aku sedekah jek… anyway thanks kerana sudi menerima… and u r welcome

      Reply
      1. lazaac

        hehe, hidup mmg begini.. perlu belajar memberi dan menerima… atas dasar bersyukur dgn apa yg ada… hehe.. 🙂

        Reply
  3. farez

    Terima Kasih saya ucapkan kepada bro Mancai kerana meng”award”kan Top Blogger 2010 kepada blog saya. Sememangnya jauh lagi kalau nak terima award macam nih…
    .-= farez´s last blog ..World In motion =-.

    Reply
        1. hazlan Post author

          pelan2 kayuh bro, tapi photoblog ko sekarang ni pun dah ok tu loading pun cun jek…

          Reply
    1. hazlan Post author

      aku ada wang lebih ingat nak bukak satu host untuk award2 best of malaysian blogger awards amacam? ada berani? siap dengan hadiah tu… tapi kerja kena lebih, cari sponsor loor…

      Reply
        1. hazlan Post author

          tapi kena ada website lain le… huhuhu… contoh website macam nuffnang dan youthsays tu… ada ke sponsor nak kasik erk? kena banyak wat kertas kerja ni… daftar company pun sudah semestinya… huhuhuhu nak sponsor? tq2…

          Reply
    1. hazlan Post author

      tu la tu.. terima kasih banyak2 kepada semua pembaca blog aku ni… tak ada korang yang mendorong serta memberi semangat tak bergerak jugak aku ni….

      Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu ini bukan contest… cuma pemberian suka sama suka kepada kekawan jer…. kalau nak ambik laaa… khas untuk kekawan dan pelawat blog ni…

      Reply
  4. aktechpage.com

    Maaf lambat bg komen…
    2-3 hari ni bz sikit keje outstation.
    Lepas tu blog aku down plak sbb hosting provider maintenance sejak hr khamis malam hinggalah sekarang…tgg abis siap maintenance barulah blog aku kembali online…

    TQVM kerana turut mencalonkan blog aku juga dlm anugerah Top Blogger 2010, 1st time dicalonkan :P. mcm mana nak menang anugerah ni?? bagilah tips2 ckit…tp aku rasa susahlah aku nak menang, dalam sebulan blog aku mesti down 2-3 hari maintenance update…huhuhu….harap2 hosting provider tu tukar kt server hosting baru pulak…

    Blog aku online nanti akan aku balas balik post anugerah ini

    Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu tak pe pasal lambat2 komen tu …buat apa2 yang patut dan perlu adalah lebih baik… huhuhu tak ada peraduan aper2 pun bro… just ambik jek hadiah dari aku tu…. harap2 selesailah pasal hosting provider tu… tapi jgn lemah semangat untuk berblogging dah la erk… huhuhu

      Reply
  5. safar

    Tahniah…..baru 3 bulan tu.belum
    3 tahun lagi.makin mencanak trafik
    hang tu.

    PS : jangan lupa buka emel atau blog
    buka blogsafar.com untuk maklumat
    lanjut.

    Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu bro safar, terima kasih gak buat kekawan blogger2, kebanyakanya menyokong dan memberi dorongan dengan tips juga info…. seronok jugak dengan ilmu2 yang macam ni… nak ke perpustakaan memang terus terang kurang rajin melainkan betul2 perlu…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *