ader orang tag aku

By | March 15, 2010

Campur, tolak, bahagi, kali siap semua sekali… dengan usia blog aku yang baru 3 bulan lebih kurangla, ada juga orang pertama yang tag aku dari blog Mohd Akmal  iaitu http://www.aktechpage.comTQ bro… Nilah pertama kali aku cuba nak buat tag… entahlah apa aku nak tulis dan membebel pun aku tak tau… layan je la tag ni erk…

1. Adakah anda rasa HOT?
Tak per aircond ader kat opis ni…

2. Upload Wallpaper PC/Laptop yang anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar.
hahaha..saja suka2 jgn marah yang guna windows aku pun ada guna gak… kekadang je tukar kalau dah boring

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
hahahah dah lama tak pekena… last pekena dalam 4 bulan lepas.. belanja bini ngan anak2 huhuhu…

5.Lagu terakhir anda dengar?
Scum, Napam Death…

6. Apa yang anda tengah buat selain menyelesaikan tag ini?
wat koje dengan layan internet.

7. Selain nama anda sendiri, anda dipanggil apa?
Mancai

8. Tag lagi 8 orang.
Aku cuba modifiedkan tag ni maaf aku pinta dari aktechpage.com yang tag aku sebelum ni boleh kan?… ialah aku tak nak susahkan korang nak membuat tag tapi kalau korang yang baca blog ni korang la yang kena tag… huhuhu..please info aku kalau korang dah buat (letak kat ruangan komen posting ni)… sebagai balasan aku review blog korang kat sini nanti… boleh ke?

>> untuk pembaca blog ni yang ada blog sendiri…. korang dah kena tag dengan aku… berakhir sehingga bulan March 2010 ni… aku review blog korang seawal2 april 2010 (cuma yang dah bagi info pada ruangan komen kat blog aku ni sahaja)…

contoh: “bro aku dah buat tag…tolong jejak dan tengok kat http://namablogkorang.apa2je

9. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.

  1. Nama penuh beliau Mohd Akmal Mohamad Zahdi
  2. Berkerjaya dalam bidang ICT
  3. Idola beliau Superman
  4. Orang yang kuat bersabar
  5. Orang Pasir Mas, Kelantan

10. 5 perkara yang anda tahu tentang Cik Asma.
yang aku kenal Asma Ex-girlfriend adik aku dulu…

11. Persamaan antara kambing dan lembu.
Kena sembelih kalau nak jadikan lauk

12. Perasaan anda buat tag ni.
Seronok gak sesekali wat tag ni… tapi jangan bagi selalu ye… tak terbuat aku nanti dan… blur

13. Adakah anda tahu si Razman itu sengal?
Sapolah pulak mamat ni?

14. Gay or Less?
Kak!kah!kah… anak laki 2 orang aku dah kuar… bini jek lum tambah…kekekekek

14 thoughts on “ader orang tag aku

    1. hazlan Post author

      huhuhu… aku ni bukan biasa pun dengan tag-mengetag… manalatau ada syarat2 tersembunyi yang aku tak jelas… tapi dah dikata begitu… lega rasanya… lagipun kalau aku lambat2 buat tag nanti boleh lupa la pulak… hahaha… sama2 “kawan2 tak mau lawan”

      Reply
    1. hazlan Post author

      tul tu… sudi2 la wat tag dari aku tu… kalau rajin laaa

      Reply
    1. hazlan Post author

      hahaha pic wallpaper tu saja layan kepala sendiri huhuhuh… yup aku guna ubuntu windows ni dah jarang bukak… sesekali je… orang rumah tak reti pakai ubuntu ni…. tu yang kena ader windows gak… bro orang rumah orang pasir mas? kot2 sejiran dengan aktechpage.com ni… silap2 sedara-mara

      Reply
    2. hazlan Post author

      etomyam…ader orang dah offer tu… boleh belasah bebanyak roti cotek… huhuhu

      Reply
    1. hazlan Post author

      versi Ubuntu 9.04 (Jaunty Jackalope) jer.. versi Ubuntu 9.10 (Karmic Koala) pernah install tapi graphic driver lat-top aku ni tak suite… ertikata seronok layan ubuntu ni…

      Reply
        1. hazlan Post author

          ops… maaf ye Zik! version aper tu? ubuntu ke? blur pulak aku ari ni

          Reply
    1. hazlan Post author

      ya memang betul dan aku sangat2 setuju tu… “Siraturahim suruhan tuhan…- teringat lagu BPR

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *