Percuma grafik, script dan multimedia November 2019

By | November 13, 2019

Kebiasaannya setiap bulan akan sentiasa saja ada tawaran baru dari envato dan codegrape untuk memuat turun pelbagai produk digital mereka. Walaupun sedikit lewat namun di sini aku telah kumpulkan keseluruhannya untuk memudahkan korang memuat turun. Makluman! Perlu daftar sebagai ahli secara percuma untuk memuat turun dan dapatkan pelbagai tawaran produk terbaik mereka setiap bulan, ambik peluang ini selagi korang masih boleh memuat turun.

1 ThemeForest : APPINO! – A Perfect Mobile App Landing Page Preview and Download
2 3DOcean : Loft style bookshelf  Preview and Download
3 VideoHive : Call-Out Titles Pack Preview and Download
4 PhotoDune : A Muesli and Yoghurt Breakfast  Preview and Download
5 CodeCanyon : Responsive Ready to Use Charts – Finecharts  Preview and Download
6 AudioJungle : Corporate Industry Preview and Download
7 GraphicRiver : Characters Photoshop Action Preview and Download
8 Codegrape : Mega Branding Pack Preview and Download
Category: Freebies Tags: , ,

About hazlan

Blog ini ditulis kebanyakannya adalah perkongsian berkenaan Teknologi Maklumat, Networking, Software, Hardware, Web Development, Graphic Designer, Programming, Kreativiti, Motivasi dan Inovasi. Biasanya aku praktikkannya dahulu baru aku publishkan di sini untuk perkongsian. Janganlah segan silu atau teragak – agak untuk mengeluarkan apa sahaja pendapat, buah fikiran dan idea masing2. Terima kasih banyak2 atas segala keperihatinan dan sokongan selama ini.

2 thoughts on “Percuma grafik, script dan multimedia November 2019

    1. hazlan Post author

      huhuhu… tu laaa aku pun kadang tak sempat jugak nak donload…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *