percuma grafik, script dan multimedia Jun 2011

By | June 10, 2011

1. Themesforest: Metrosite – Classic Business Template

Preview & Download

2. Activeden: Smart XML Calendar 2

Preview & Download

3. Audiojungle: Latin Funk

Preview & Download

4. Videohive: Loading Screen Intro

Preview & Download

5. Graphicriver: Art club colored pencils vector pack

Preview & Download

6. 3Docean: Rescue Car

Preview & Download

7. Codecayon: Data Security Class

Preview & Download

8. Marketplace: Create Presentation Slides with HTML and CSS

Preview & Download

p/s:  korang perlu register untuk download. Register adalah percuma tanpa dikenakan sebarang bayaran. setiap bulan pihak envato akan mengeluarkan grafik, script dan multimedia secara percuma. Harap maklum.

11 thoughts on “percuma grafik, script dan multimedia Jun 2011

  1. Pingback: percuma grafik, script dan multimedia Jun 2011

    1. hazlan Post author

      sesuai benar untuk web developer tu…u r welcome bro

      Reply
    1. hazlan Post author

      salam suri… nak bikin sendiri jadi apalah gamaknya

      Reply
  2. Affan

    selamat tak terlepas bulan ni punya hehe.
    aku dah download 7 dari 8 di atas. Ada yang mungkin tak berguna wat masa skg, tapi berguna untuk masa hadapan. Benda premium, sapa taknak kan hehe

    Reply
    1. hazlan Post author

      betul tu…ianya premium pas ni susah nak dapat… kena la beli kalau nak… lagi pun 10 laman fail utk download dah kena block… huhuhuhu

      Reply
  3. Faris

    Wow! Tengok style dia memang cool pastu download free pulak tu…thanks for sharing bro!!!

    Reply
    1. hazlan Post author

      sama2… cepat2 ambik versi pro berbayar ni… bulan2 selepasnya dah tak ado lagi dah…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *