percuma grafik, script dan multimedia April 2011

By | April 6, 2011

1. Themes Forest: OverALL Business & Portfolio & Blog Web Site (Versi HTML+CSS)

Preview & Download

2. Activeden: Flow Menu – XML driven HTML & Flash Menu

Preview & Download

3. Audiojungle: Beauty and Intrigue

Preview & Download

4. Videohive: OPTICAL EVOLUTION – next generation flares

Preview & Download

5. Graphicriver: Movies & Games Styles 1 of 4

Preview & Download

6. 3Docean: Billboard

Preview & Download

7. Codecayon: Fullscreen Music Player

Preview & Download

8. Marketplace: Create a Retro Style, Airline Destination, Travel

Preview & Download

Atau boleh download keseluruhan pakej envato April 2011 di sini:

| Fail: .rar | Saiz: 103.37 MB | Download |

19 thoughts on “percuma grafik, script dan multimedia April 2011

  1. zik

    kalau nak beli yang theme forest tuh 35 dollar… hurm.. fikir2 dulu ..hehe , tengok preview dia pun mantap tuh kalau letak kat blog..

    Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu pada mulanya aku pun ingat wordpress version, bersemangat juga pasal layan preview, loading dia boleh tahan laju tu… alih2 kena bayar daaa 35 dollar… huhuhu boleh simpan buat projek kat client je nampak gayanya….

      Reply
  2. suri

    salam petang bro..

    dalam byk pilihan sy suka 4. Videohive: OPTICAL EVOLUTION – next generation flares..

    cam best jer 🙂

    Reply
    1. hazlan Post author

      kalau nak edit kena guna adobe after effect… versi cs4 untuk x86 tapi kalau aecs5 hanya untuk x64

      Reply
  3. Nine

    yeahh..download styles unutk ps..lawa styles tu , syok guna mudah wat text ..tq again bro Mancai..:)

    Reply
    1. hazlan Post author

      u r welcome bro.. huhuhu…adalah kot project tu…

      Reply
  4. Haru

    perghh2..tumpang sedut…ade x plugin yg codecanyon ut popular post mcm syahrilhafiz.com??? aku cari xjumpa2..yg free la..huhu

    Reply
    1. hazlan Post author

      oh plugin tu kalau nak beli usd6 je rasanya.. tapi trick tu pernah ada di siarkan kat smashingmagazine.com tanpa menggunakan plugin… sedut jgn tak sedut

      Reply
    1. hazlan Post author

      ada semua dalam satu dah aku selitkan di ruangan kat bawah sekali tu (sebab tak ader expired date)…. tak pe pelan2 kayuh dan carilah masa yang sesuai…

      Reply
    1. hazlan Post author

      rembat je bro… kat bawah sekali ader link download untuk semua package tu…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *