Paranormal AJL 24?

By | January 12, 2010

Ari ni aku sengaja nak corner sambil lap dengan korang cerita lain pulak… Pasti korang dah terror kan? kat media2 pun dah bagitau siapa yang menang kat AJL 24 baru2 ni… tapi aku nak cita pasal lain menda lak… korang tengok pic kat bawah ni aku dapat dari blog  http://www.klubbkidd.com dan dari forum cari.com.my… dengar citer ianya berlaku masa AJL 24 baru2 ni semasa lagu kau aku dari faizal berkumandang… siapa gerangan entity ini…

entity

Gambar penuh ?

paranormal

Gambar zoom in ?

masa aku tengok live kat TV pun tetiba teknikal problem dan pihak teknikal tv3 tak mengetahui punca kejadian dan tetiba elok dengan sendiri… masa tu time lagu Dato’ Jeffry Din… samada percaya atau tidak aku tak nak cerita lebih2, sinopsis yang aku ambik dan korang juga boleh baca kat bawah ni….

http://mforum3.cari.com.my
http://www.klubbkidd.com

18 thoughts on “Paranormal AJL 24?

  1. Shanoor

    oooo ptt la masa aku dgr kat radio hot fm tu, tetiba senyap jek. Asben aku ckp…haaa nie mesti ade yg terlggr cabel nieh hehehehehe.. kitaorg igtkan radio tu jek. Ruper2nya kat tv pun sama golappp yerkk.. huhuhu

    Reply
    1. hazlan Post author

      hahaha… yang lain dah naik hantu… betul2 hantu naik kepala hahahaha

      Reply
  2. jihan suhaimi

    hurmmmm…saya rasa victoria dlm cita twilight kot..atpn adik beradik keluarga cullen…hurmmm….!!!!

    Reply
  3. tenteraangin

    uisyh.. yer ke… tak sangka ya hantu pun join ajl.. tapi memang yer pun, di mana ada tempat perkumpulan hiburan, di situ lah tempat syaitan bersuka ria

    Reply
    1. hazlan Post author

      yang kuar tu yang dah jadi diva kot… nak masuk tv… huhuhuhu…

      Reply
    1. hazlan Post author

      ramai2 pun ada berani gak entity tu menonjolkan diri… huhuhu

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *