PIKOM PC Fair

By | February 8, 2012

PIKOM PC Fair kini kembali lagi. Jadual PIKOM PC Fair di bawah adalah untuk rujukan sepanjang tahun 2012. Penuhkan kocek! Jom serbu!

PIKOM PC Fair  2012

Tarikh Lokasi dan Tempat
24 – 26 Februari 2012 Pulau Pinang – Pusat Konvensyen Straits Quay / Straits Quay Convention Centre (SQCC)
30 Mac – 1 April 2012 Kota Kinabalu, Sabah – Pusat Perdagangan Sabah / Sabah Trace Centre (STC)
Muar, Johor – Dewan Jubli Intan
Seremban, Negeri Sembilan – Pusat Beli-Belah Terminal One / Terminal One Shopping Centre
6 – 8 April 2012 Kuching, Sarawak – Pusat Konvensyen Borneo, Kucing / Borneo Convention Centre Kucing (BCCK)
Miri, Sarawak – Stadium Tertutup Miri
13 – 15 April 2012 Kuala Lumpur – Pusat Konvensyen Kuala Lumpur / Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC)
Johor Bahru, Johor – Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada Johor / Persada Johor International Convention Centre (PJICC)
Sungai Petani, Kedah – Village Mall
19 – 21 April 2012 Kota Bharu, Kelantan – KB Mall
20 -22 April 2012 Melaka – Pusat Perdagangan Antarabangsa Melaka / Melaka International Trade Centre (MITC)
Kuantan, Pahang – Berjaya Megamall
26 – 28 April 2012 Kuala Terengganu, Terengganu – Ri-Yaz Heritage Exhibition Centre
27 – 29 April 2012 Ipoh, Perak – Stadium Indera Mulia
Sibu, Sarawak – Pusat Pameran dan Perdagangan Sibu / Sibu Trade & Exhibition Centre (STEC)
13 – 15 Julai 2012 Kuala Lumpur – Pusat Konvensyen Kuala Lumpur / Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC)
7 – 9 Disember 2012 Kuala Lumpur – Pusat Konvensyen Kuala Lumpur / Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC)

* Kemaskini terkini 8 Februari 2012
Segala perubahan sila lihat  sumber maklumat di : http://www.facebook.com/pikompcfair

16 thoughts on “PIKOM PC Fair

  1. hafidz

    huhu bestnya.
    aku tengah kumpul wang ni untuk beli accessories macbook aku hiks 😉
    tak sabar nak tunggu PC Fair! 😀

    Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu…accessories macbook harap terlaksana bro… insya Allah

      Reply
  2. akubiomed

    Zaman mengunakan desktop PC rajin juga tinjau kalau ada yang baru. Sekarang ini agak ketinggalan sejak mengunakan laptop.

    Reply
    1. hazlan Post author

      hahaha samalah… kekadang ikut kemampuan dan penggunaan jer macam aku ni… kalau nak ikut memang tak mampu aku…

      Reply
  3. suri

    selesai bookmark kat kelender pjbt.sb cadang nak bli speker utk laptop heee..

    bro abg sy kata laptop punya volume tak blh bukak sampai habis nnti speker dia rosak hee.ye ker..tu yg sy bercadang nak servey speker kat sana

    Reply
    1. hazlan Post author

      biasanya memang macam tu laaa… al maklum laptop punya speaker besar maner sangat nak tampung volume tu… lama2 pecah suara speaker tu…

      Reply
  4. aktechpage.com

    PIKOM PC Fair kali ni wat kt KB Mall, baguss… jgn wat kt tmpt lain..x laku…

    X lamo doh tu… nak beli gapo ekk..
    Kamera Nikon ke Tablet PC… huhuhu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.