Pengisian Kekosongan Jawatan

By | April 18, 2013

Dua buah syarikat yang berbeza memerlukan pengisian kekosongan jawatan untuk membantu syarikat melaksanakan pengoperasianya dengan lebih telus, mudah dan terurus. Kreteria pemohon yang sentiasa berusaha dan rajin bekerja. Oleh itu bagi sesiapa yang mempunyai kemahiran dan bermotivasi tinggi adalah digalakkan memohon.

Diperlukan segera calon-calon berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong berikut dengan kadar segera:

Pereka Grafik
Kelayakan:

  • Pekerja mahir dan berpengalaman yang sedang mencari kerja adalah digalakkan memohon.
  • Lepasan graduan boleh cuba untuk memohon.
  • Diploma dan ke atas dalam bidang yang berkaitan.
  • Dapat menggunakan perisian adobe photoshop dan adobe illustrator dengan baik. Lain-lain perisian dan kemahiran adalah satu kelebihan.
  • Keutamaan kepada perempuan. Lelaki juga boleh cuba memohon.
  • Tunjukkan portfolio ketika hadir untuk sesi temuduga.
  • Lokasi: Philieo Damansara

System Support : IT
Kelayakan:

  • Pekerja mahir dan berpengalaman yang sedang mencari kerja adalah digalakkan memohon.
  • Lepasan graduan boleh cuba untuk memohon.
  • Diploma dan ke atas dalam bidang yang berkaitan
  • Dapat melakukan kerja-kerja menguruskan website dan Data center (contoh: user support, helpdesk dan lain-lain).
  • Dapat melakukan kerja-kerja teknikal dalaman seperti membaiki PC dan Networking dan lain-lain adalah diwajibkan.
  • Keutamaan adalah lelaki.
  • Lokasi: Sunway Damansara

BERMINAT? Hantarkan RESUME / CV kepada saya : KLIK SINI!

Sekiranya kita mempunyai kepelbagaian kemahiran bagi aku adalah satu kelebihan kepada peluang terdekat untuk mandapat kerja dalam bidang-bidang yang berkaitan. Kepada lepasan graduan boleh untuk memohon. Tak salah kalau nak cuba kan? Jangan lupa tengok dan baca panduan menghadapi temuduga

21 thoughts on “Pengisian Kekosongan Jawatan

    1. hazlan Post author

      tak per bro… send jer resume…letak sekali tangga gaji berapa… letak tinggi skit pas tu baru boleh nego… lokasi kat sunway damansara…

      Reply
  1. suri

    salam..
    mmg ada diploma tapi buakn bab it hua..

    pada yg layak cepat2lah memohon mana tahu razeki 🙂

    Reply
    1. hazlan Post author

      dip. bahagian apa tu agaknya erk? betul tu suri…cepat2 lah mohon…

      Reply
  2. suri

    banyak jawatan kosong kalu di cari tpi nak dpt punyalah susah. sb byk saingan sellu berdoa dan berusaha 🙂

    Reply
    1. hazlan Post author

      saingan satu hal… attitude pun menjadi perkara utama… pengalaman perkara perkara yang berbeza…

      Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu… aku pun rasa malas jer… tapi soru kena cari…

      Reply

Leave a Reply to jawatan kosong Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *