Kelas Drupal melalui Skype

By | June 27, 2012

Saudara Parasolx ada berita baik untuk kita semua, dimana beliau telahpun melancarkan kelas pembelajaran Drupal secara online menggunakan Skype. Perkhidmatan online internet ini telah digunakan sebaik-baiknya oleh beliau, dengan sokongan penuh secara terus menerus bagi memberi faedah tanpa batasan pada golongan pelajar, penuntut universiti dan golongan yang berkerjaya yang terhad dengan masa, kewangan dan perjalanan untuk mendapatkan ilmu walau di mana sahaja.

Jika berminat sila ke Laman web beliau: Kelas Drupal melalui Skype oleh saudara Parasolx  untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai Jadual pembelajaran, Apakah keperluan untuk pembelajaran, Persediaan sebelum kelas, Kaedah pembelajaran dan yang paling penting Bagaimana untuk sertai kelas ini?

Jom terjah dan daftar di Kelas Drupal melalui Skype oleh saudara Parasolx! Kan Mudah, Senang dan Flexsibel! Semoga berjaya semua… insya Allah…

11 thoughts on “Kelas Drupal melalui Skype

  1. parasolx

    Salam,

    Terima kasih kepada Tuan admin atas review yang dibuat berkenaan dengan perkhidmatan yang ditawarkan ini.

    Thank you.

    Reply
    1. hazlan Post author

      sama2 bro… harap2 adalah yang berminat nanti… insya Allah

      Reply
  2. akubiomed

    Saya pernah buka Drupal dan mengikuti perkembangan bro Parasolx antara otai Drupal.

    Ada yang cliam Drupal mudah dapat PR tinggi.

    Reply
    1. hazlan Post author

      huhuhu… samalah kita… elok kita belajar dengan yang pakar dan otai ni…

      Reply
    1. hazlan Post author

      memang menarik… internet pun dah semakin meluas dan laju sekarang nie… memang sesuai untuk belajar secara online

      Reply
  3. Parasolx

    Salam sejahtera. Saya membuat satu tawaran terbaik untuk semua pengunjung laman blog tuan tanah.

    Saya sekarang buka satu slot kelas percuma untuk Kelas Drupal melalui Skype. Tawaran ini terhad untuk hari ini sahaja.

    Tawaran akan ditutup pada jam 8.45pm (28/06/2012). Jadi kepada sesiapa yang berminat boleh apply registration pada laman yang disertakan dalam blog ini.

    ps: Terima kasih sekali lagi kepada tuan tanah.

    Reply
    1. hazlan Post author

      terima kasih banyak2 kerana memberi peluang dan ruang untuk rakan2 dan pengunjung kat laman blog ni… maaf sesangat baru sahaja mengapprove dan tahu tentang tawaran ini…

      Reply
  4. wazy

    aiseyyy..terlepas peluang ni,agao-agak untuk bulan julai dan ogos ada lagi tak kelas drupal melalui skype ni

    Reply
    1. hazlan Post author

      kelas ni sepanjang masa bro… tapi kene la bayar… boleh roger dengan bro parasolx sendiri… klik je link kat situ

      Reply

Leave a Reply to Parasolx Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *